Mi smo LearnQuest Education Partner godine!

Najbolji zaslužuju upravo najbolje.

Izbor Kurseva Plaćanje Prijavi Se!

Velika Čast

Na nedavno održanoj dodeli nagrada, Regionalni Apple Trening Centar “Crossover” je proglašen za LearnQuest Education Partner godine u kategoriji EMEA za regionalne Apple obuke.

Ovo je direktan dokaz da smo pravi partner za Vašu budućnost i da je sav trud koji smo u prethodnoj godini uložili u modernizaciju kurseva, urodio plodom. Ovo je još veća čast našim polazicnima, koji su na ovaj način nagrađeni za sav svoj rad i uključenost u inicijative koje Crossover pokreće.

U prethodnom periodu smo zahvaljujući velikoj podršci naših polaznika uspeli da realizujemo nikad ranije viđene događaje u regionu, a i šire. Aktivnosti poput Časova Machine Learning na jedrilici, nekoliko gostujućih predavanja na velikim konferencijama i utemeljenje saradnje sa fenomenalnom WeAreDevelopers konferencijom u Beču. Naši kursevi SWIFT programiranja su postali opšte prihvaćeni na regionalnoj IT sceni.

Najbolje je tek pred nama!

LearnQuest Nagrada

LearnQuest je Apple-ov globalni provajder za obuke i nudi tehničke i kreativne časove za Apple-ov ovlašćeni kurikulum. Naši kursevi pokrivaju sve od razvoja aplikacija za macOS, Apple TV, iOS do Apple IT obuka i obuka za Apple servisere sa sertifikacijom.

LearnQuest Education partner godine logo

LearnQuest education partner godine je nagrada koja nije česta u svetu i označava otvaranje novog poglavlja za nas i naše polaznike. Svi koji su pohađali kurseve kod nas znaju da se rad zasniva na primerima iz prakse i realnim zadacima i vežbama, kao i vannastavnim interaktivnim aktivnostima – što je ovom prilikom prepoznato od strane Apple i LearnQuest.

Crossover je prepoznat kao vodeća kompanija u obukama i postizanju ciljeva, kako poslovnih tako i individualnih.

Lista kompanija u regionu koje su dobile priznanje na linku OVDE

Podsećamo da je u toku otvoren poziv za prijave na prolećni semestar kursa SWIFT programiranja puteim OVOG LINKA.