iOS SWIFT

Naučite da programirate za najnapredniju mobilnu platformu na svetu.

Izbor Kurseva Najčešća Pitanja Prijavi Se!

Kreirajte svoju aplikaciju uz SWIFT!

Crossover je Apple partner već decenijama.
Od prvih dana kada se pojavio programski jezik Swift, sprovodimo profesionalne treninge za pojedince i firme koji žele da ovladaju razvojem aplikacija za operativni sistem iOS u programskom jeziku Swift.
Kroz naše obuke prošlo je preko 150 kandidata i praktično svi koji su temeljno pristupili učenju, danas rade kao profesionalni Swift/iOS programeri u Srbiji i inostranstvu. Sa svima njima održavamo redovne kontakte i družimo se sarađujemo sve više i bolje sa svakom novom verzijom Swifta.
Kompanija Apple svoju organizaciju obuka sprovodi kroz mrežu Learnquest partnera, čiji smo i mi član. Zahvaljujući ozbiljnom pristupu i ostvarenim rezultatima, dobitnici smo nagrada Apple Trening Partner Godine na teritoriji EMEA (Evropa, Srednji istok i Afrika) za 2018. i 2019. godinu.
Naše obuke, u potpunosti prate Apple-ov kurikulum, koji je brižljivo razvijen i unapređuje se redovno. Obuku vodi sertifikovani Apple trener nivoa T3, uz pomoć asistenata koji su takođe Swift/iOS programeri sa svakodnevnim programerskim znanjem i iskustvom.
Svi polaznici koji uspešno realizuju sve vežbe iz kurikuluma, uz superviziju sertifikovanog trenera, dobijaju zvanični Apple Certificate od Achievement koji potvrđuje da ste prošli obuku po strogim standardima najveće kompanije na svetu ikada, što Apple jeste već duže vreme. Ipak, u obavezi smo da naglasimo da sertifikat ne možemo izdati polaznicima koji ne savladaju gradivo, ali smo tu da uložimi koliko god je energije potrebno da svaki upisani polaznik koji to želi - nauči gradivo u potpunosti u ovlada potrebnim veštinama.
Po završetku kursa, polaznik je osposobljen da samostalno kreira iOS/Swift aplikacije na nivou kakvih je preko 95% proizvoda na AppStore-u, da pristupa web servisima, pravi korisničke interfejse nivoa karakterističnog za Apple i implementira neophodnu poslovnu logiku.
Ovaj kurs nije za one koji žele da gradivo savladaju brzo i lako. Apple nije postao to što jeste brzo i lako i svaki ozbiljan programer zna koliko je rada potrebno za izuzetna dostignuća. Ali, je to sve itekako moguće uz odgovarajući trud i odgovarajuću podršku koju vam pružamo.
Naš kurs se, kao i u celom svetu, zove "iOS App development with Swift". Sadrži dva velika modula, od kojih je prvi - "Introduction to programming language Swift", a drugi "Introduction to iOS SDK" i ova dva modula su visoko povezana".
Kurs uključuje 40 školskih časova po 45 minuta, koji se realizuju u formatu od 4 časa nedeljno, po 1 ili 2 časa u bloku, danima kada se zakažu predavanja, najčešće sa početkom u 20h. Pored toga, svaki čas podrazumeva još 4-5 sati samostalnog rada polaznika uz jasno definisane zadatke, što odgovara svetskim standardima za obrazovanje odraslih, od 20-25 sati nedeljno. Naravno, ovo je krajnje individualno, ali svim polaznicima preporučujemo da je neophodno da odvoje navedeno vreme za temeljan rad i učenje. U tom slučaju - uspeh neće izostati.
Ideja je da tokom celokupnog trajanja kursa - polaznik bude uključen u obuku. Ukoliko niste u stanju da obezbedite dovoljno vremena za rad, uspeh lako može da izostane, a investicija će vam biti neisplativa. Svi polaznici koji su redovno radili - savladali su gradivo u potpunosti i stekli sposobnost daljeg samostalnog usavršavanja.
Časovi se sprovode - online. Duži niz godina su časovi organizovani u našoj učionici na Andrićevom vencu u centru Beograda, ali se zbog korone časovi sprovode online, putem Zoom platforme. Polaznici koji nemaju Mac računar, mogu raditi u našoj učionici, na računaru koji mi obezbeđujemo, uz odgovarajuću organizaciju vremena.
Cena kompletnog kursa je: 1199 EUR, u dinarskoj protivvrednosti i na to se dodaje PDV.
Za upis u novembarsku grupu, cena je 999 EUR, u dinarskoj protivvrednosti (plus PDV), s obzirom da Apple daje značajne popuste zbog Key Note konferencije.
Novembarska grupa će početi sa radom 1. novembra (ostavljamo mogućnost da početak bude nekoliko dana kasnije).
Obuka zahteva da posedujete Mac računar, nivoa hardvera ne starijeg od 2014. godine. Ukoliko na posedujete odgovarajući računar, Crossover vam može ponuditi Mac računare uz edukativni popust. Takođe, možete svoja predavanja i vežbe pohađati iz naše učionice na Andrićevom vencu u Beogradu i sa Mac računara koje ćemo za vas obezbediti.
Ukoliko ste zainteresovani, rado ćemo za vas organizovati razgovor sa predavačem (takozvana Otvorena vrata, što je termin iz vremena pre korone, kada smo redovno petkom organizovali takve sastanke uživo u učionici). Prijavite se na kurs i hajde da radimo.

Detaljan program kursa
xCode screenshot
xCode screenshot

Zašto iOS programiranje?

Kroz naše obuke prošlo je preko 150 kandidata i praktično svi koji su temeljno pristupili učenju, danas rade kao profesionalni Swift/iOS programeri u Srbiji i inostranstvu. Sa svima njima održavamo redovne kontakte i družimo se sarađujemo sve više i bolje sa svakom novom verzijom Swifta.
Kompanija Apple svoju organizaciju obuka sprovodi kroz mrežu Learnquest partnera, čiji smo i mi član. Zahvaljujući ozbiljnom pristupu i ostvarenim rezultatima, dobitnici smo nagrada Learnquest- ov Evropski partner godine za 2018. i 2019.
Naše obuke, u potpunosti prate Apple-ov kurikulum, koji je brižljivo razvijen i unapređuje se redovno. Obuku vodi sertifikovani Apple trener nivoa T3, uz pomoć asistenata koji su takođe Swift/iOS programeri sa svakodnevnim programerskim znanjem i iskustvom.
Svi polaznici koji uspešno realizuju sve vežbe iz kurikuluma, uz superviziju sertifikovanog trenera, dobijaju zvanični Apple Certificate od Achievement

Razvijanje apliakcija možete raditi samostalno ili u okviru programerskog tima, a Vaša zarada zavisi isključivo od Vaše spremnosti da učite i radite.

  • € 1.500Prosečna plata u Srbiji

  • 70 %Godišnji rast iOS industrije

  • 230 milijardi $Isplaćeno programerima

  • 2.400Freelance poslova na UpWork

  • 2000SWIFT Programera u Srbiji

  • 35 $Radni Sat iOS programera

Crossover Andricev Venac Ucionica

Ostvarite popust na Apple uređaje

Svim polaznicima omogućene su povlašćene cene na Apple proizvode zahvljujući našem partnerstvu sa Macola Apple Solution Expert.

Detaljan program kursa