Predavači

Najbolji zaslužuju upravo najbolje.

Izbor kurseva Najčešća pitanja Prijavi Se!

Višedecenijsko iskustvo

Vrhunski stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom rada na edukativnim programima Crossseover platforme. Njihova metodologija podrazumeva rad sa malim grupama polaznika, teorijska predavanja i usavršavanje na praktičnim zadacima.

 • Milan Todorović

  "Swift je prelep, novi programski jezik opšte primene, sa veoma čistom sintaksom i veoma svetlom budućnošću."

  Milan je svoje prvo predavanje održao davne 1986 u naučno istraživačkom kampu "Petnica", i do dan danas je uvođenje drugih u svet programiranja ostala njegova specijalnost i strast.

  Završio je Elektrotehnički Fakultet Univerziteta u Beogradu i preko tri decenije se aktivno bavi razvojem softvera za širok dijapazon platformi. iOS App Development Apple Certified Trainer.

 • Milan Adamov

  "Specijalnosti: 4D, Macintosh, Mac OS X, Mac OS X Server, podcasting"

  Milan je redovan predavač na 4D Summit, raspolaže višedecenijskim iskustvom u projektovanju i održavanju baza podataka, serverskih sistema i mrežne infrastrukture.

  Završio je Matematički Fakultet Univerziteta u Beogradu i u protekle tri decenije pravio je sisteme svih veličina i arhitektura - od obrazovnih sistema do televizijskih stanica. Mac OS Apple Certified Trainer.

 • Miodrag Popović

  "Specijalnosti: Advanced Color Design Apple Certified Support Professional 10.6 Apple Certified Trainer Final Cut Pro Avid Certified Instructor MC6 Avid Media Composer 5 Certified User Colorist Strategies"

  Miodrag je jedan od naših prvih Apple autorizovanih predavača.

  Osim predavanja u našem AATP u njegovoj profesionalnoj karijeri su radovi na mnogim filmovima, TV serijama, reklamama..... samo jedan deo sa spiska su November Man, Therese Raquin, Chernobyl Diaries, TITANIC Blood & Steel, Lockout.... Apple Certified Trainer - Creative