Razvoj aplikacija u SWIFT programskom jeziku (Uvod u programski jezik SWIFT, Uvod u iOS SDK)

Najčešća pitanja i odgovori Plaćanje Prijavi Se!
Spisak Polaska Narednih Grupa

Course Description

Šifra: #OBC002-B2

Naziv obuke: Razvoj aplikacija u SWIFT programskom jeziku

Raspored radnih sati:

Kurs uključuje 40 školskih časova po 45 minuta, koji se realizuju u formatu od 4 časa nedeljno, po 1 ili 2 časa u bloku, danima kada se zakažu predavanja, najčešće sa početkom u 20h. Pored toga, svaki čas podrazumeva još 4-5 sati samostalnog rada polaznika uz jasno definisane zadatke, što odgovara svetskim standardima za obrazovanje odraslih, od 20-25 sati nedeljno. Naravno, ovo je krajnje individualno, ali svim polaznicima preporučujemo da je neophodno da odvoje navedeno vreme za temeljan rad i učenje. U tom slučaju – uspeh neće izostati.

Ideja je da tokom celokupnog trajanja kursa – polaznik bude uključen u obuku. Ukoliko niste u stanju da obezbedite dovoljno vremena za rad, uspeh lako može da izostane, a investicija će vam biti neisplativa. Svi polaznici koji su redovno radili – savladali su gradivo u potpunosti i stekli sposobnost daljeg samostalnog usavršavanja.

Način rada:

Časovi se sprovode – online. Duži niz godina su časovi organizovani u našoj učionici na Andrićevom vencu u centru Beograda, ali se zbog korone časovi sprovode online, putem Zoom platforme. Polaznici koji nemaju Mac računar, mogu raditi u našoj učionici, na računaru koji mi obezbeđujemo, uz odgovarajuću organizaciju vremena.

Cena kompletnog kursa je: 1439 EUR, u dinarskoj protivvrednosti.

Za upis u novembarsku grupu, cena je 1199 EUR, u dinarskoj protivvrednosti , s obzirom da Apple daje značajne popuste zbog Keynote konferencije.

Novembarska grupa će početi sa radom 1. novembra (ostavljamo mogućnost da početak bude nekoliko dana kasnije).

Šta ćete naučiti i za šta biti osposobljeni na kraju kursa:

Kurs je namenjen kako početnicima tako i onima koji u svoj portfolio žele da dodaju još jedan programski jezik.

Po završetku kursa, polaznik je osposobljen da samostalno kreira iOS/Swift aplikacije na nivou kakvih je preko 95% proizvoda na AppStore-u, da pristupa web servisima, pravi korisničke interfejse nivoa karakterističnog za Apple i implementira neophodnu poslovnu logiku.

Ovaj kurs nije za one koji žele da gradivo savladaju brzo i lako. Apple nije postao to što jeste brzo i lako i svaki ozbiljan programer zna koliko je rada potrebno za izuzetna dostignuća. Ali, je to sve itekako moguće uz odgovarajući trud i odgovarajuću podršku koju vam pružamo.

Svi polaznici koji uspešno realizuju sve vežbe iz kurikuluma, uz superviziju sertifikovanog trenera, dobijaju zvanični Apple Certificate od Achievement koji potvrđuje da ste prošli obuku po strogim standardima najveće kompanije na svetu ikada, što Apple jeste već duže vreme. Ipak, u obavezi smo da naglasimo da sertifikat ne možemo izdati polaznicima koji ne savladaju gradivo, ali smo tu da uložimi koliko god je energije potrebno da svaki upisani polaznik koji to želi – nauči gradivo u potpunosti u ovlada potrebnim veštinama.