WOZ Indahouse

WOZ Indahouse

Nauči SWIFT Postani Apple Ekspert Prijavi Se!

Steve “Woz” Wozniak je jedan od dva legendarna osnivača kompanije Apple. 1977 godine dizajnirao je jedan od najuspešnijih masovno proizvedenih računara – Apple II. Woz danas nije ništa manje popularan, i dalje radi na brojnim projektima koji će izmeniti digitalnu i tehnološku budućnost.

Uprkos svom ispunjenom rasporedu, Woz pronađe koji trenutak da svoje znanje podeli sa mnogobrojnim obožavateljima. Na predstojećoj konferenciji “We are Developers” koja se održava 16.-18. maja u Beću, Woz će održati nadahnjujuće predavanje.

Budući da je jako zauzet, Woz nije mogao da nam se pridruži i u Beogradu, ali je poslao sasvim adekvatnu zamenu koja će nam se pridružiti 25.04.2018 u “Macola” prodavnici.

Posetioce ovog događaja očekuje 10% popusta na sve Apple laptop i desktop uređaje, Apple treninge i sertifikacije, kao i vaučeri za ostvarivanje 21% popusta na early bird ulaznice za “We Are Developers” konferenciju.

 

Pored ovoga, 25.04 će tri srećna dobitnika izvučena putem stranice random.org dobiti svoje ulaznice za svetsku konferenciju! U ovom nagradnom takmičenju mogu učestvovati svi koji prate Crossover Facebook stranicu i tačno odgovore na 4 nagradna pitanja!