Spisak Polaska Narednih Grupa

Datum početka

Cena

Course Description

Šifra: #ARKIT-001
Obuka: 8 nedelja | 32 školska časa

iOS Augmented Reality Kit

Swift + iOS ARKit, programiranje AR aplikacija, praktične primene, dobre programerske prakse, objašnjenje i pojednostavljenje neophodnog matematičkog aparata, kombinovanje sa drugim bibliotekama, uvodni elementi upotrebe SceneKit, Metal, Vision, CoreML…

Predavanja se održavaju jednom nedeljno, sredom ili četvrtkom po unapred definisanom rasporedu u trajanju od po četiri školska časa (ukupno tri sata), od 18h do 21h i to u osam termina (ukupno 32 časa). Mesto realizacije obuke je učionica Crossover trening centra, Andrićev venac 12, II sprat, Beograd. Rad obuhvata mnogo samostalnog, praktičnog programiranja i rešavanja realnih problema.

Kurs se realizuje na naprednom nivou i preduslovi za pohađanje su dobro poznavanje programskog jezika Swift, kao i upotrebe osnovnih iOS SDK biblioteka. Preporučujemo potencijalnim polaznicima koji ne ispunjavaju ove uslove da ne razmatraju upisivanje kursa, jer neće biti u stanju da prate gradivo niti da postignu odgovarajući ishod treninga.

Detaljan program obuke biće dostupan potencijalnim polaznicima koji iskažu interesovanje za pohađanje kursa prijavom na našoj stranici.

Augmented reality je izuzetno brzo rastuće tržište za programere.

“The market analysts forecast that total worldwide spending on VR and AR will increase from $11.4B this year to almost $215B by 2021”. Izvor je www.9to5mac.com, a na osnovu analize IDC-ja.

Ovo vreme će proći i jedino stvarno pitanje jeste – da li ćete vi po isteku 2021. godine moći da kažete da ste uzeli deo ovog ogromnog kolača ili će to umesto vas učiniti neko drugi.

Apple ARKit je superioran u odnosu na svu konkurenciju. U kombinaciji sa SceneKit, Metal, Vision i CoreML, postaje još moćniji. Šta mislite, zašto Apple-ove akcije konstantno rastu? Budite deo toga i ne dozvolite da voz ode bez vas.