iOS Augmented Reality Kit

Crossover Master Class - Budite za korak ispred najbrže rastuće industrije!

SWIFT Programiranje Najčešća Pitanja Prijavi Se!

Postanite Augmented Reality ekspert

Augmented reality je izuzetno brzo rastuće tržište za programere.

"The market analysts forecast that total worldwide spending on VR and AR will increase from $11.4B this year to almost $215B by 2021". Izvor je www.9to5mac.com, a na osnovu analize IDC-ja.

Ovo vreme će proći i jedino stvarno pitanje jeste - da li ćete vi po isteku 2021. godine moći da kažete da ste uzeli deo ovog ogromnog kolača ili će to umesto vas učiniti neko drugi.

Ikea Place AR Kit Application
Ikea Place AR Kit Application

Zašto AR Kit?

Apple ARKit je superioran u odnosu na svu konkurenciju. U kombinaciji sa SceneKit, Metal, Vision i CoreML, postaje još moćniji. Šta mislite, zašto Apple-ove akcije konstantno rastu? Budite deo toga i ne dozvolite da voz ode bez vas.

U ovoj obuci, proći ćete kroz Swift + iOS ARKit, programiranje AR aplikacija, praktične primene, dobre programerske prakse, objašnjenje i pojednostavljenje neophodnog matematičkog aparata, kombinovanje sa drugim bibliotekama, uvodni elementi upotrebe SceneKit, Metal, Vision, CoreML...

  • 215BUSD vredna industrija

  • ApplePolaže nade u AR Kit

  • App StorePlatforma za prodaju

  • ModularanUnapredite svoj App

  • EkspertiJoš uvek ne postoje

  • U SrbijiNema konkurencije

MobileSyrup ARKit photo hands on

Kako izgleda AR Kit Master Class?

Predavanja se održavaju jednom nedeljno, sredom ili četvrtkom po unapred definisanom rasporedu u trajanju od po četiri školska časa (ukupno tri sata), od 18h do 21h i to u osam termina (ukupno 32 časa).

Mesto realizacije obuke je učionica Crossover trening centra, Andrićev venac 12, II sprat, Beograd. Rad obuhvata mnogo samostalnog, praktičnog programiranja i rešavanja realnih problema.

Cena
Cena kursa je 800 EUR u dinarskoj protivvrednosti plus PDV od 20%. Raniji polaznici Crossover kurseva imaju popust od 15%. T

Neophodan nivo znanja
Kurs će biti realizovan na naprednom nivou i preduslovi za pohađanje su dobro poznavanje programskog jezika Swift, kao i upotrebe osnovnih iOS SDK biblioteka. Preporučujemo potencijalnim polaznicima koji ne ispunjavaju ove uslove da ne razmatraju upisivanje kursa, jer neće biti u stanju da prate gradivo niti da postignu odgovarajući ishod treninga.

Program obuke
Detaljan program obuke biće dostupan potencijalnim polaznicima koji iskažu interesovanje za pohađanje kursa prijavom na stranici: PRIJAVA >