IBM Softver i Sistemi

Stojte na ramenima velikana! Širok spektar zvaničnih IBM kurseva i sertifikacionih ispita.

Izbor Kurseva Najčešća Pitanja Prijavi Se!

Postanite IBM profesionalac

IBM je najnaprednija i jedna od najstarijih IT kompanija u enterprise domenu za poslovna rešenja.

Visoko profesionalno znanje iz IBM portfolija će vam pomoći da rešavate prave probleme i stvarate poslovnu vrednost aplikacijama infrastrukturom i servisima.

Detaljan program kursa
IBM Blue Gene Supercomputer
IBM Blue Gene Supercomputer

Zašto IBM sertifikacija?

Jednostavno, unapredite svoje veštine I izgradite kredibilitet kod klijenata I poslodavca.

Tehničkom kompetentnošću koju stičete u okviru kursa, izgradite reputaciju vrhunskog i pouzdanog profesionalca u domenu IBM tehnologija poput Bluemix, Watson API, UrbanCode Rational i mnogih drugih.

  • IBMNaj napredniji Enterprise

  • SertifikatiPriznati svuda u svetu

  • IntegracijaSa svim mrežnim sistemima

  • SistemiZa firme svih veličina

  • Velika potražnjaZa stručnjacima u Srbiji

  • € 1.000Prosečna plata u Srbiji

At Home PC Photo

Kako izgledaju IBM kursevi i sertifikacije?

Kursevi su organizovani u učionici ili online, samostalno ili uz pomoć instruktora i mogu se adaptirati po potrebama klijenta.

Virtualne obuke donose benefite kurseva vođenih instruktorom, uz online učionicu. Ovo je najefikasniji pristup pripremi za sertifikaciju profesonalaca koji se bazira na predavanjima pripremljenim od strane visokokvalifikovanih svetskih stručnjaka.

Detaljan program kursa

IBM Bluemix
Bluemix Cloud platforma vam pomaže da rešite prave problme i pokrenete poslobnu vresnost pomoću aplikacija, infrastrukture i servisa. Transformišite svoje usluge u Bluemix uz pomoć naših autorizovanih IBM treninga.

Watson
Skočite za nivo iznad obične veštačke inteligencije uz IBM Watson. Uz Watson APIje i rešenja, firme već postižu promene i podižu nivo kvaliteta i skaliranja usluga i inovacije.

Rational
Nudimo veliki broj Rational Tools kurseva koji pokrivaju sve od osnova rada, do specifičnosti arhitekture, clearquest, obuke funkcionalnih testera...