DaVinci Resolve 18


Nauči magiju Holivuda online od zvaničnog DaVinci Trening Partnera. Profesionalna kolor korekcija, specijalni efekti i kompoziting, audio miksing nikad nisu bili lakši.

Predavači Najčešća Pitanja Prijavi Se!

Postanite sertifikovani DaVinci Resolve profesionalac!

Sa novim programom rada, osmišljenim da jednako podrži nove korisnike ali i već iskusne profesionalce, Blackmagic Design sertifikovani treninzi Vas uče veštinama potrebnim da Vaša kreativnost dođe do izražaja, da budete brži u radu, da možete da se nosite sa poslom bilo kog profila! Crossover Trening Centar je zvanični DaVinci Resolve Partner i deo je mreže od preko 250 sertifikovanih trenera i preko 100 centara po svetu. Uz naše obuke, knjige i on-line materijale za rad postaćete sertifikovani DaVinci Resolve montažer, kolorista i editor zvuka!

Detaljan program kursa
davinci-resolve-saradnja-kolorisanje-video-montaza
davinci-resolve-saradnja-kolorisanje-video-montaza

Zašto DaVinci Resolve?

DaVinci Resolve paket softvera sadrži sve što je profesionalnim montažerima potrebno za rad na blokbaster filmovima, televizijskim emisijama i reklamama. Savršen je i za online i offline montažu.

Algoritmi velikih performansi čine montažu i trimovanje neverovatno brzim, čak i za procesorski intenzivne formate poput H.264 i RAW.

  • EditMontaža

  • FusionVFX Kompoziting

  • ColorGrejding

  • FairlightZvučna slika

  • MediaManipulacija materijalom

  • ControlProfesionalne Konzole

davinci-obuka-holivud-profesionalac

Legendarni DaVinci Kvalitet

DaVinci set softverskih alata je u poslednjim godinama postao holivudski "zlatni standard" za izuzetni kvalitet slike.

DaVinci Resolve nudi izvanredan kvalitet i može postići izgled slike kakav je nemoguć sa drugim alatima. Robusni interni YRGB color space izdvaja luminansu od boje, a patentirani DaVinci algoritmi koji se koriste za procesuiranje slike u punom 32-bitnom float kvalitetu sa GPU ubrzanjem daje fantastične rezultate.

Detaljan program kursa

napredni-profesionalni-alati

Najnaprednija korekcija boja na svetu
Emocija kadra se dramatično menja kroz promene u boji. DaVinci Resolve ide daleko van osnovne kolor korekcije i donosi Vam najbolje alate u industriji koji će vam dopustiti da manipulišete svetlom i bojom koji će vam omogućiti da ispričate svoju priču na neverovatne i do sada neviđene načine. Kao deo kreativnog tima, koloristi moraju biti sposobni da u trenutku definišu "izglede" scene i da imaju alate koji im pomažu da u realnom vremenu obrađuju "živ" signal.

Tracking i Stabilizacija slike
Trekeri dozvoljavaju da pratite određene delove slike dok se oni simultano kreću kroz kadar! Ujedno isti ovaj alat možete koristiti za stabilizaciju slike. Uz DaVinci Resolve dobijate alate perspektive, 3D scenu, horizontalno i vertikalno praćenje i čak point-based praćenje za vizuelne efekte.

Najnapredniji svetski NL Editor
Montaža se vrti oko veštine pripovedanja, kreiranja toka, suštine i emocije kroz umetnost montiranja. DaVinci Resolve Editor je najnapredniji svetski softver za montažu, ujedno prepoznatljiv i inovativan, daje vam sve precizne alate potrebne da montirate svoju priču.